Njemački jezik

Instrukcije iz njemačkog jezika za sve srednje škole i sve druge namjene i svrhe. Poduka i učenje jezika pojedinačno i u grupama, učenje njemačkog jezika za djecu od 5 do 7 godina, poslovni engleski i njemački za tvrtke. Dodatna poduka iz kulture i civilizacije te nacina života u zemljama njemačkog govornog podrucja.

Prijevodi tekstova i domaćih zadaća:
Njemački – hrvatski
Njemački – engleski
Njemački – talijanski
Engleski – njemački
Talijanski – njemački
Španjolski – njemački

Objašnjavanje gramatike
Njemački pravopis
Učenje njemačkih riječi

Postoji mogućnost dogovora za pripremu pred svaki školski test, usmeno odgovaranje izadaće, a također nudimo i mentorski rad kroz polugodište ili cijele godine.

 
 
Instruktorica Njemačkog jezika
 
 
 
Olivera je završila Englesku jezicnu gimnaziju u Zagrebu, živjela niz godina u Velikoj Britaniji, završila je njemacki jezik na Karl-Franzens sveucilištu u Grazu, gdje je živjela 7 godina, i osposobljena je predavati njemacki jezik strancima, odnosno onima kojima njemacki nije materinji jezik. Apsolventica po predbolonjskom sustavu talijanskog i španjolskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, živjela je u Italiji i Španjolskoj i tamo usavršavala oba jezika. Izvanredan je instruktor jezika, s velikim brojem zadovoljnih daka i studenata, a pomaže i u poduci Hrvata koji se spremaju otici raditi u inozemstvo.
Olivera ima i dugogodišnje iskustvo i u poducavanju grupa. Radila je u dvije škole stranih jezika (Vodnikova i August Cesarec).
 
Prijavi se za instrukcije kod Olivere
 
 
 
 
 
Oliverin cjenik za Njemački jezik:
 
Vrsta poduke
Cijena sunčanog sata
Individualna poduka
65kn
Grupa 2 učenika
55kn
Grupa 3 učenika
50kn
 
Jedan termin je sat i pol, tj. 90 minuta, ali može se dogovoriti i drugačije.
 
Grupa za djecu: 50 kn/sat
 
Prijevod:
Sa stranog jezika na hrvatski – 65 kn po kartici
S hrvatskog na strani jezik – 75 kn po kartici
Sa stranog jezika na strani jezik – 85 kn po kartici
 
Jedna kartica teksta je 1500 znakova s razmakom